Ακρυλικά Pébéo Studio Acrylics 100ml

Ακρυλικά Pébéo Studio Acrylics 100ml

Το 1992 η γαλλική εταιρία Pébéo λάνσαρε τα πλαστικά σωληνάρια ακρυλικών χρωμάτων της σειράς Studio Acrylics.  
Τα ακρυλικά Studio Acrylics High Viscosity είναι επαγγελματικής χρήσης αλλά κατάλληλα και για μαθητές. 
Συνοπτικά διακρίνονται από τα παρακάτω:
- Έχουν πολύ καλή αντοχή στο φως και στη διάρκεια του χρόνου.
- Είναι χρώματα φωτεινά, βαθιά και πλούσια σε χρωστικές.
- Μπορούν να αναμιχθούν μεταξύ τους για δημιουργία νέων αποχρώσεων 
- Έχουν σατινέ φινίρισμα.
- Η πάστα του χρώματος είναι μεγάλης πυκνότητας, στεγνώνουν γρήγορα και σταθερά και δημιουργούν ένα φιλμ  συμπαγές και εύκαμπτο.
- Διατηρούν την υφή του πινέλου ή της σπάτουλας.
- Μπορούν να εφαρμοστούν ατόφια ή σε συνδυασμό με το medium Bindex  ή με τη σειρά των βοηθητικών Studio Auxiliaries και να διευρύνουν τις καλλιτεχνικές δυνατότητες. 
Στη σειρά Studio Acrylics High Viscosity περιλαμβάνονται αποχρώσεις καλυπτικές, ημιδιαφανείς και διαφανείς.
Επίσης, στη γκάμα των αποχρώσεων θα βρει κανείς κλασικές αποχρώσεις, μεταλλικές, ιριδίζουσες και νέον (φωσφοριζέ). 

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML METALLIC PRECIOUS GOLD

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Χρυσό σκούρο με μεταλλικό εφέ■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/Ι : ΕξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικώ..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML METALLIC SILVER

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Ασημί με μεταλλικό εφέ■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/Ι : ΕξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών ..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML METALLIC GOLD

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Χρυσό με μεταλλικό εφέ■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/Ι : ΕξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών ..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML METALLIC ORANGE-YELLOW

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Μεταλλική απόχρωση με ιριδισμό σε πορτοκαλί-κίτρινο.Η απόχρωση διαφοροποιείται ανάλογα με τη γωνία θέασης και το φως.◪ : Ημιδιάφανο Φινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML METALLIC RED-BLUE

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Μεταλλική απόχρωση με ιριδισμό σε κόκκινο μπλε.Η απόχρωση διαφοροποιείται ανάλογα με τη γωνία θέασης και το φως.◪ : Ημιδιάφανο Φινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο ..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML METALLIC COPPER

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Χαλκού με μεταλλικό εφέ■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/Ι : ΕξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών ..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML METALLIC VIOLET BLUE

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Μεταλλική απόχρωση με ιριδισμό σε μωβ - μπλε.Η απόχρωση διαφοροποιείται ανάλογα με τη γωνία θέασης και το φως.◪ : Ημιδιάφανο Φινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φω..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML METALLIC BLUE GREEN

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Μεταλλική απόχρωση με ιριδισμό σε μπλε πράσινο.Η απόχρωση διαφοροποιείται ανάλογα με τη γωνία θέασης και το φως.◪ : Ημιδιάφανο Φινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο ..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML METALLIC GREEN BLUE

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Μεταλλική απόχρωση με ιριδισμό σε πράσινο μπλε.Η απόχρωση διαφοροποιείται ανάλογα με τη γωνία θέασης και το φως.◪ : Ημιδιάφανο Φινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML METALLIC GREEN YELLOW

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Μεταλλική απόχρωση με ιριδισμό σε πράσινο κίτρινο.Η απόχρωση διαφοροποιείται ανάλογα με τη γωνία θέασης και το φως.◪ : Ημιδιάφανο Φινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή σ..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML METALLIC BLUE BLACK

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Μεταλλική απόχρωση με ιριδισμό σε μπλε μαύρο.Η απόχρωση διαφοροποιείται ανάλογα με τη γωνία θέασης και το φως.◪ : Ημιδιάφανο Φινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φω..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML FLUORESCENT ORANGE

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Νέον πορτοκαλί, εφέ φωσφοριζέ□ : ΔιάφανοΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως**/ΙΙ : Πολύ καλήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών&n..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML FLUORESCENT PINK

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Νέον ροζ, εφέ φωσφοριζέ□ : ΔιάφανοΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως**/ΙΙ : Πολύ καλήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pé..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML FLUORESCENT YELLOW

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Νέον κίτρινο, εφέ φωσφοριζέ□ : ΔιάφανοΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως**/ΙΙ : Πολύ καλήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών&nbs..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML TITANIUM WHITE

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Λευκό Τιτανίου■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/l : EξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pébéo.Επ..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML LIGHT AZO YELLOW

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Ανοιχτό κίτρινο□ : Διάφανο Φινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/l : EξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pébéo.Επιφάνειες Εφαρμο..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML COBALT BLUE

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Μπλε κοβαλτίου■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/l : EξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pébéo.Επ..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML DARK ULTRAMARINE BLUE

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Βαθύ σκούρο μπλε ultramarine□ : Διάφανο Φινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/l : EξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητ..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML PHTHALOCYANINE BLUE

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Σκούρο μπλε□ : Διάφανο Φινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/l : EξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pébéo.Ε..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML NAPHTOL CARMINE

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Κόκκινο καρμίνας□ : Διάφανο Φινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως**/lI: Πολύ καλήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pébé..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML VERMILLION

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Κόκκινο βερμιγιόν (κοκκινο-πορτοκαλί)□ : Διάφανο Φινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως**/II : Πολύ καλήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη&nbs..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML QUINACRIDONE SCARLET

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Φωτεινό ανοιχτό κόκκινο□ : Διάφανο Φινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως**/lΙ : Πολύ καλήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών&n..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML ORIENTAL VIOLET

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Μωβ□ : Διάφανο Φινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως**/lI: Πολύ καλήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pébéo.Επιφάνειες ..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML LEMON CADMIUM YELLOW

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Kίτρινο καδμίου (δεν περιέχει μέταλλο κάδμιο)◪ : Ημιδιάφανο Φινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως**/lΙ : Πολύ καλήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα ..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML MEDIUM CADMIUM YELLOW

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Kίτρινο καδμίου μεσαίας φωτεινότητας (δεν περιέχει μέταλλο κάδμιο)■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/Ι : ΕξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss&nbs..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML NAPLES YELLOW

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Παλ Kίτρινο ■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/Ι : ΕξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pébéo..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML LIGHT ULTRAMARINE BLUE

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Aνοιχτό μπλε ultramarine■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως**/ΙI : Πολύ καλήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών ..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML MARS BLACK

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Μαύρο■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/Ι : ΕξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pébéo.Επιφάνειες ..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML YELLOW OCHRE

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Kίτρινο ώχρας■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/Ι : ΕξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pébéo.Επι..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML CERULEAN BLUE

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Μπλε ανοιχτό■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως**/ΙI : Πολύ καλήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pébéo.Επιφά..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML BURNT UMBER

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Ώμπρα ψημένη■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/Ι : ΕξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pébéo.Επιφ..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML TURQUOISE BLUE

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Μπλε τιρκουάζ■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/Ι : ΕξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pébéo.Επι..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML CADMIUM ORANGE

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Πορτοκαλί καδμίου (δεν περιέχει μέταλλο κάδμιο)■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως**/ΙI : Πολύ καλήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα εί..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML CADMIUM RED HUE

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Kόκκινο καδμίου (δεν περιέχει μέταλλο κάδμιο)■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως**/ΙΙ : Πολύ καλήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML RED OCHRE

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Kόκκινη ώχρα■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/Ι : ΕξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pébéo.Επιφ..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML VENICE YELLOW

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Ανοιχτό κίτρινο ελαφρώς πορτοκαλί/καφέ□ : Διάφανο Φινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως**/lΙ : Πολύ καλήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη&nb..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML RAW SIENNA

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Ωμή σιέννα■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/Ι : ΕξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pébéo.Επιφάν..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML BURNT SIENNA

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Ψημένη σιέννα■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/Ι : ΕξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pébéo.Επι..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML VENICE RED

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Καφέ ελαφρώς κόκκινο□ : Διάφανο Φινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως**/lΙ : Πολύ καλήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών ..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML PAYNE'S GREY

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Σκούρο γκρι ελαφρώς μπλε■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/Ι : ΕξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών&nbs..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML VIVID WHITE

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Άσπρο■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/Ι : ΕξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pébéo.Επιφάνειες ..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ml PHTHALOCYANINE EMERALD

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Πράσινο emerald□ : Διάφανο Φινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/l : EξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Péb..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML CADMIUM GREEN HUE

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Πράσινο καδμίου (δεν περιέχει μέταλλο κάδμιο)■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως**/ΙΙ : Πολύ καλήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML HOOKER'S GREEN

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Σκούρο πράσινο◪ : Ημικαλυπτικό Φινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως**/lΙ : Πολύ καλήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών&..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML VIVID PINK

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Έντονο ροζ■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως**/ΙΙ : Πολύ καλήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pébéo.Επιφάνε..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML NEUTRAL GREY

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Γκρι ανοιχτό■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/Ι : ΕξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pébéo.Επιφ..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML DARK VIOLET COBALT

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Σκούρο μωβ/μπλε■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως**/ΙI : Πολύ καλήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pébéo.Επ..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

ΑΚΡΥΛΙΚΟ PEBEO 100ML PRIMARY YELLOW

Ακρυλικό χρώμα της Pébéo με βάση το νερό σε σωληνάριο 100 mlΑπόχρωση:Kίτρινο ■ : ΚαλυπτικόΦινίρισμα:ματ - σατινέ αποτέλεσμαΑντοχή στο φως***/Ι : ΕξαιρετικήΔιαλύτης:Νερό ή Bindex Gloss ή με τα διάφορα είδη βοηθητικών Pébéo.Επι..

3,99€ χωρίς ΦΠΑ: 3,22€

Προβολή 1 έως 48 από 63 (2 σελίδες)