Μελάνι καλλιγραφίας

Μελάνι καλλιγραφίας

Τα μελάνια καλλιγραφίας Hamburg δημιουργήθηκαν το 1922. Έχουν φτιαχτεί με βάση  παραδοσιακά σκευάσματα και χάρη στη συνεργασία αξιότιμων καλλιγράφων. Η φροντίδα στην επιλογή των πρώτων υλών και η προσοχή σε όλες τις φάσεις παραγωγής, επέτρεψαν την δημιουργία ενός μελανιού υψηλής ποιότητας για να ικανοποιήσει τον πιο απαιτητικό καλλιγράφο σε 9 μοναδικές αποχρώσεις.


ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑΣ Hamburg 30ml LEONARDO

LEONARDO: Το κίτρινο συνδέεται συχνά με το φως, τη διάνοια και τη γνώση. Αυτή η ζεστή και πορτοκαλί απόχρωση είναι αφιερωμένη στον Λεονάρντο ντα Βίντσι, μια χαρισματική ιδιοφυΐα με χίλιες όψεις. ..

6,70€ χωρίς ΦΠΑ: 5,40€

ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑΣ Hamburg 30ml DANTE

DANTE: Μια ζεστή σκιά για αυτό το πορτοκαλί που κάποτε χρησιμοποιήθηκε για να συμβολίσει την απληστία, την οποία ο Dante βάζει στον τρίτο κύκλο της κόλασης της Θεϊκής Κωμωδίας του. ..

6,70€ χωρίς ΦΠΑ: 5,40€

ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑΣ Hamburg 30ml MONA LISA

MONA LISA: Ένα ροζ μελάνι με μια αρχαία και κομψή πινελιά για την γιορτή της Mona Lisa, τη γυναικεία φιγούρα της οποίας το πορτρέτο είναι αναμφισβήτητα το πιο διάσημο στην ιστορία. ..

6,70€ χωρίς ΦΠΑ: 5,40€

ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑΣ Hamburg 30ml CASANOVA

CASANOVA: Το χρώμα της αγάπης και του αισθησιασμού αφιερωμένο στο Giacomo Casanova. Ένα μελάνι που δημιουργεί πάλι την ατμόσφαιρα που δημιούργησε Ο μετρ της αποπλάνησης στους δρόμους της Βενετίας. Πώς μπορώ να του αντισταθούμε; ..

6,70€ χωρίς ΦΠΑ: 5,40€

ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑΣ Hamburg 30ml ARTEMISSIA

..

6,70€ χωρίς ΦΠΑ: 5,40€

ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑΣ Hamburg 30ml LUCREZIA

..

6,70€ χωρίς ΦΠΑ: 5,40€

ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑΣ Hamburg 30ml MICHELANGELO

MICHELANGELO: Μια βασική απόχρωση μελανιού, με ένα άγγιγμα γκρι που δίνει μια λεπτή κομψότητα ... εδώ είναι ένα μπλε αφιερωμένο στον Μιχαήλ Άγγελο. ..

6,70€ χωρίς ΦΠΑ: 5,40€

ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑΣ Hamburg 30ml SOPHIA

SOPHIA: Αυτή η ιδιαίτερη απόχρωση του έντονου τυρκουάζ μας λέει για τη Σοφία Λόρεν και τη Θάλασσα του Σορέντο, γυρίζοντας το "Bread, Love and ..." μία από τις ταινίες που έχει σηματοδοτήσει την ιστορία του ιταλικού κινηματογράφου. ..

6,70€ χωρίς ΦΠΑ: 5,40€

ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑΣ Hamburg 30ml VIVALDI

VIVALDI: Το Vivaldi είναι ένα μελάνι που μεταφέρει μαζί του την ενέργεια του φωτεινού πράσινου. Ένα αφιέρωμα στη δύναμη της φύσης που ο Ιταλός συνθέτης μπόρεσε να γιορτάσει στις "Τέσσερις εποχές". ..

6,70€ χωρίς ΦΠΑ: 5,40€

ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑΣ Hamburg 30ml CARAVAGGIO

CARAVAGGIO: Βαθύ καφέ μελάνι αφιερωμένο στην ανήσυχη ψυχή του μεγάλου Caravaggio και τα σκοτεινά του έργα που σχεδόν τους επιτίθεται βίαια το φως. ..

6,70€ χωρίς ΦΠΑ: 5,40€

ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑΣ Hamburg 30ml CAGLIOSTRO

CAGLIOSTRO: Μια σκοτεινή απόχρωση που θυμίζει Αλχημεία και Μαγεία ... Ένα μαύρο τόσο έντονο που ζωντανεύει τη μαγική, μυστηριώδη και αλχημική ατμόσφαιρα του Αλεσσάντρο Καλιόστρο, ενός από τους πιο αινιγματικούς άντρες στην ιστορία … ..

6,70€ χωρίς ΦΠΑ: 5,40€

Προβολή 1 έως 11 από 11 (1 σελίδες)