Γραφίτες

Γραφίτες
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

CRETACOLOR GRAPHITE POWDER 150gr

Σκόνη γραφίτη της Cretacolor. Συνδυάζεται και με τις άλλες αποχρώσεις χρωστικών σε σκόνη: sanguine,  sepia, charcoal.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξηρή μορφή απευθείας στην επιφάνεια του έργου ή να αναμειχθεί με νερό. Ιδανική γ..

14,27€ χωρίς ΦΠΑ: 11,51€

CRETACOLOR SILVER BOX 17τεμ

Σετ 17 τεμαχίων με είδη σχεδίου από γραφίτη, όλα τοποθετημένα σε μία κομψή ξύλινη κασετίνα.Αποτελεί την ιδανική πρόταση δώρου!Αναλυτικά περιλαμβάνονται:- 4 μολύβια γραφίτη της σειράς Fine Art σε σκληρότητες 2Η / ΗΒ / 2Β / 4Β- 2 υδατοδιαλυτά μολύβια γ..

51,76€ χωρίς ΦΠΑ: 41,74€

CRETACOLOR TEACHER'S CHOICE ADVANSED DRAWING SET 26τεμ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ

Αυτό το σετ της Cretacolor αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένα υλικά που χρειάζονται οι μαθητές Καλών Τεχνών και προτιμούνται από περισσότερους από 500 καθηγητές στις ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα πλήρες σετ 26 υλικών από μολύβια γραφίτη, μολυβοκάρβο..

49,17€ χωρίς ΦΠΑ: 39,65€

CRETACOLOR GRAPHITE STICK ΚΑΡΕ 7x7mm 2B

Stick γραφίτη της Cretacolor σκληρότητας 2Β. Ιδανικό για σχέδιο και σκίαση. Προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό ακρίβειας και λεπτομέρειας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε έργα τέχνης μοναδικής ποιότητας.Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης το stick σας επιτ..

1,02€ χωρίς ΦΠΑ: 0,82€

CRETACOLOR GRAPHITE STICK ΚΑΡΕ 7x7mm 4B

Stick γραφίτη της Cretacolor σκληρότητας 4Β. Ιδανικό για σχέδιο και σκίαση. Προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό ακρίβειας και λεπτομέρειας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε έργα τέχνης μοναδικής ποιότητας.Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης το stick σας επιτρέ..

1,04€ χωρίς ΦΠΑ: 0,84€

CRETACOLOR GRAPHITE STICK ΚΑΡΕ 7x7mm 6B

Stick γραφίτη της Cretacolor σκληρότητας 6Β. Ιδανικό για σχέδιο και σκίαση. Προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό ακρίβειας και λεπτομέρειας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε έργα τέχνης μοναδικής ποιότητας.Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης το stick σας επιτρέ..

1,04€ χωρίς ΦΠΑ: 0,84€

CRETACOLOR GRAPHITE STICK 7x14mm 2B

Stick γραφίτη της Cretacolor, ιδανικό για σχέδιο και σκίαση. Προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό ακρίβειας και λεπτομέρειας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε έργα τέχνης υψηλής ποιότητας.Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης του, σας επιτρέπει να δημιουργείτε..

1,85€ χωρίς ΦΠΑ: 1,49€

CRETACOLOR GRAPHITE STICK 7x14mm 4B

Stick γραφίτη της Cretacolor, ιδανικό για σχέδιο και σκίαση. Προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό ακρίβειας και λεπτομέρειας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε έργα τέχνης υψηλής ποιότητας.Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης του, σας επιτρέπει να δημιουργείτε γρ..

1,93€ χωρίς ΦΠΑ: 1,56€

CRETACOLOR GRAPHITE STICK 7x14mm 6B

Stick γραφίτη της Cretacolor, ιδανικό για σχέδιο και σκίαση. Προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό ακρίβειας και λεπτομέρειας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε έργα τέχνης υψηλής ποιότητας.Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης του, σας επιτρέπει να δημιουργείτε γρ..

1,93€ χωρίς ΦΠΑ: 1,56€

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

CRETACOLOR ART CHUNKY GRAPHITE

Οι γραφίτες Art Chunky είναι μεγάλου μεγέθους, δίνει μία σκούρα αλλά εξαιρετικά μαλακή γραμμή και αυτό το καθιστά ιδανικό για σχέδια μεγάλης κλίμακας. Οι γραφίτες Art Chunky είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για ανάμειξη. Οι πινελιές τους είναι πολύ πι..

2,60€ χωρίς ΦΠΑ: 2,10€

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

ΓΡΑΦΙΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ 9B FABER CASTELL 2900

Μολύβι συμπαγούς γραφίτη 9BΗ σειρά PITT Graphic της Faber-Castell προσφέρει στους καλλιτέχνες ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών δυνατοτήτων για σκίτσο, σχέδιο και σκιάσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε δημιουργού. Τα μολύβια χωρίς ξύλινο περίβλημα Graphite..

1,88€ χωρίς ΦΠΑ: 1,52€

ΓΡΑΦΙΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ 6Β

Μολύβι συμπαγούς γραφίτη σκληρότητας 6Β.Ιδανικό για λεπτομέρεια σχεδίου ή σκίαση μεγάλων επιφανειών.Ξύνεται όπως ένα κοινό μολύβι.Διαθέτει πλαστικό προστατευτικό περίβλημα. Βαθμός σκληρότητας: 6Β..

1,10€ χωρίς ΦΠΑ: 0,89€

ΣΕΤ 12τεμ ΓΡΑΦΙΤΕΣ ΣΧΕΔΙΟΥ 2Β

Κασετίνα με σετ από 12 μολύβια συμπαγούς γραφίτη σκληρότητας 2Β.Ιδανικά για λεπτομέρεια σχεδίου ή σκίαση μεγάλων επιφανειών.Ξύνονται όπως τα κοινά μολύβια.Διαθέτουν πλαστικό προστατευτικό περίβλημα. Βαθμός σκληρότητας: 2Β..

12,50€ χωρίς ΦΠΑ: 10,08€

Προβολή 1 έως 13 από 13 (1 σελίδες)