Γραφίτες ακουαρέλας

Γραφίτες ακουαρέλας

TWIN BOX 2 LARGE GRAFITE PENCILS 22CM B+W

Το κουτί ArtGraf περιέχει 2 μολύβια γραφίτη, λευκού και μαύρου χρώματος στα στελέχη τους, μήκους 22 εκ., τα οποία διαθέτουν αδιάβροχες μύτες των 4 χιλιοστών, το ένα σκληρότητας B και το άλλο σκληρότητας 2Β...

6,20€ χωρίς ΦΠΑ: 5,00€

ΜΟΛΥΒΙ-ΓΡΑΦΙΤΗΣ ΑΚΟΥΑΡΕΛΑΣ HB

Υδατοδιαλυτό μολύβι με εξαιρετικά ανθεκτική μύτη. Ιδανικό για σχέδια-σκίτσα σε συνδυασμό με υλικά υγρής ζωγραφικής και για πλήρεις τεχνικές ακουαρέλας με γραφίτη. ..

1,80€ χωρίς ΦΠΑ: 1,45€

ΜΟΛΥΒΙ-ΓΡΑΦΙΤΗΣ ΑΚΟΥΑΡΕΛΑΣ 2B

·     Υδατοδιαλυτό μολύβι με εξαιρετικά ανθεκτική μύτη. Ιδανικό για σχέδια-σκίτσα σε συνδυασμό με υλικά υγρής ζωγραφικής και για πλήρεις τεχνικές ακουαρέλας με γραφίτη. ..

1,80€ χωρίς ΦΠΑ: 1,45€

ΜΟΛΥΒΙ-ΓΡΑΦΙΤΗΣ ΑΚΟΥΑΡΕΛΑΣ 4B

·      Υδατοδιαλυτό μολύβι με εξαιρετικά ανθεκτική μύτη. Ιδανικό για σχέδια-σκίτσα σε συνδυασμό με υλικά υγρής ζωγραφικής και για πλήρεις τεχνικές ακουαρέλας με γραφίτη. ..

1,80€ χωρίς ΦΠΑ: 1,45€

ΜΟΛΥΒΙ-ΓΡΑΦΙΤΗΣ ΑΚΟΥΑΡΕΛΑΣ 6B

·        Υδατοδιαλυτό μολύβι με εξαιρετικά ανθεκτική μύτη. Ιδανικό για σχέδια-σκίτσα σε συνδυασμό με υλικά υγρής ζωγραφικής και για πλήρεις τεχνικές ακουαρέλας με γραφίτη. ..

1,80€ χωρίς ΦΠΑ: 1,45€

ΜΟΛΥΒΙ-ΓΡΑΦΙΤΗΣ ΑΚΟΥΑΡΕΛΑΣ 8B

Υδατοδιαλυτό μολύβι με εξαιρετικά ανθεκτική μύτη. Ιδανικό για σχέδια-σκίτσα σε συνδυασμό με υλικά υγρής ζωγραφικής και για πλήρεις τεχνικές ακουαρέλας με γραφίτη. ..

1,80€ χωρίς ΦΠΑ: 1,45€

ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΟΣ ΓΡΑΦΙΤΗΣ 20GR

O υδατοδιαλυτός γραφίτης Artgraf της Viarco είναι ένα ιδιαίτερο υλικό που αλλάζει εντελώς την σχέση του καλλιτέχνη με τον γραφίτη κυρίως λόγω της ευελιξίας στην χρήση του.Προσφέρει μία ευρεία κλίμακα αποχρώσεων του γκρι, ανάλογα με την ποσότητα του..

9,20€ χωρίς ΦΠΑ: 7,42€

KIT ARTGRAF (TIN BOX 20GR+BRUSH+W.S STICK)

Το κιτ ArtGraf της Viarco, σε μία κλασική και προσεγμένη παρουσίαση αποτελεί το τέλειο δώρο.Περιλαμβάνει ένα κουτί γραφίτη ακουαρέλας 20 γραμμαρίων, ένα μαλακό stick γραφίτη με σκληρότητα 8Β, διαλυτό στο νερό, και ένα πινέλο τσέπης νούμερο 4, για χρή..

39,90€ χωρίς ΦΠΑ: 32,18€

WATER SOLUBLE GRAFITE STICK 250GR

Το υδατοδιαλυτό stick γραφίτη της Artgraf βάρους 250 γρ. είναι μια πρακτική ράβδος γραφίτη, αρκετά λεία και με μεγάλη δυνατότητα διάλυσης στο νερό. Με αυτό το stick γραφίτη ο καλλιτέχνης μπορεί να πετύχει μια μεγάλη ποικιλία τονικών αποχρώσεων τ..

19,90€ χωρίς ΦΠΑ: 16,05€

TAILOR SHAPE ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΟΣ ΓΡΑΦΙΤΗΣ CARBON BLACK

Εμπνευσμένος από την παραδοσιακή κιμωλία του ράφτη, o γραφίτης ArtGraf Tailor Shape είναι ένα συμπαγές υδατοδιαλυτό μπλοκ γραφίτη. Είναι εξαιρετικά μαλακός και παρέχει στους καλλιτέχνες μια μεγάλη γκάμα τονικών αποχρώσεων του γκρι, ανάλογα μ..

5,30€ χωρίς ΦΠΑ: 4,27€

ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΟ ΜΟΛΥΒΙ-ΓΡΑΦΙΤΗΣ 5ΜΜ 2Β

Υδατοδιαλυτό μολύβι γραφίτη, εξαιρετικά μαλακό, με αρκετά χοντρή μύτη για να αποδίδετε διαφορετικού πάχους πινελιές και να αποτυπώνετε το ευρύ φάσμα αποχρώσεων του γκρι γραφίτη. Το μολύβι με το ασημί στέλεχος είναι σκληρότητας 2Β...

1,05€ χωρίς ΦΠΑ: 0,85€

ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΟ ΜΟΛΥΒΙ-ΓΡΑΦΙΤΗΣ 5ΜΜ 6Β

Υδατοδιαλυτό μολύβι γραφίτη, εξαιρετικά μαλακό, με αρκετά χοντρή μύτη για να αποδίδετε διαφορετικού πάχους πινελιές και να αποτυπώνετε το ευρύ φάσμα των αποχρώσεων του γκρι γραφίτη. To μολύβι με το μαύρο στέλεχος είναι σκληρότητας 6Β...

1,05€ χωρίς ΦΠΑ: 0,85€

Προβολή 1 έως 12 από 12 (1 σελίδες)