Χρωστικές Pebeo Fluid Pigments 20ml

Χρωστικές Pebeo Fluid Pigments 20ml

Οι χρωστικές της Pébéo είναι ιδιαίτερα συμπυκνωμένες (πάστες) και χρησιμοποιούνται για τον χρωματισμό του υγρού γυαλιού (ρητίνης) ή σε μεικτές τεχνικές με χρώματα λαδιού ή σμάλτα με βάση διαλύτη. 
Διατίθενται σε σωληνάρια των 20 ml με στόμιο για να γίνεται ελεγχόμενη ροή σταγόνων χρώματος στο υλικό που επιθυμούμε.
Το αποτέλεσμα που δίνουν μπορεί να είναι πολύ καλυπτικό ή διάφανο ανάλογα με την ποσότητα που χρησιμοποιείται. 
Έχουν εξαιρετική αντοχή στο φως και μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους για δημιουργία καινούριων αποχρώσεων. 
FAQ
- Πως δημιουργώ παστέλ αποχρώσεις;
Η προσθήκη της άσπρης χρωστικής δίνει πιο ουδέτερο τόνο στο βασικό χρώμα. 
- Πόση ποσότητα χρώματος χρειάζεται για διάφανο αποτέλεσμα ή καλυπτικό στο χρωματισμό του υγρού γυαλιού;
Για διάφανο αποτέλεσμα η δόση υγρής χρωστικής είναι περίπου 1 σταγόνα για όγκο ρητίνης από 30 ml ως 180 ml, εξαρτάται βέβαια από το χρώμα.
Για καλυπτικό αποτέλεσμα η αντίστοιχη ποσότητα είναι το μέγιστο 5 σταγόνες χρωστικής για 30ml ρητίνης. 
- Πως πετυχαίνω το αποτέλεσμα του σφυρήλατου ή το κυψελωτό εφέ;
Για το σφυρήλατο εφέ προσθέτω στο σμάλτο Fantasy Moon Pearl μερικές σταγόνες υγρής χρωστικής της απόχρωσης που θέλω. 
Για το κυψελωτό εφέ (εφέ φολίδων) προσθέτω στο σμάλτο Fantasy Prisme Shell White μερικές σταγόνες υγρής χρωστικής της απόχρωσης που θέλω.  PEBEO FLUID PIGMENT ΡΗΤΙΝΗΣ 20ml WHITE

Ιδιαίτερα συμπυκνωμένη υγρή χρωστική σε σωληνάριο των 20ml από την Pébéo.Απόχρωση: ΆσπροXρήσηΧρωματίζει το υγρό γυαλί (ρητίνη) και προστίθεται σε χρώματα με βάση διαλύτη όπως σμάλτα ή χρώματα λαδιού για μεικτές τεχνικές.ΙδιότητεςΕξαιρετική αντοχή στο..

9,00€ χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

PEBEO FLUID PIGMENT ΡΗΤΙΝΗΣ 20ml YELLOW

Ιδιαίτερα συμπυκνωμένη υγρή χρωστική σε σωληνάριο των 20ml από την Pébéo.Απόχρωση: KίτρινοXρήσηΧρωματίζει το υγρό γυαλί (ρητίνη) και προστίθεται σε χρώματα με βάση διαλύτη όπως σμάλτα ή χρώματα λαδιού για μεικτές τεχνικέ..

9,00€ χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

PEBEO FLUID PIGMENT ΡΗΤΙΝΗΣ 20ml ORANGE

Ιδιαίτερα συμπυκνωμένη υγρή χρωστική σε σωληνάριο των 20ml από την Pébéo.Απόχρωση: ΠορτοκαλίXρήσηΧρωματίζει το υγρό γυαλί (ρητίνη) και προστίθεται σε χρώματα με βάση διαλύτη όπως σμάλτα ή χρώματα λαδιού για μεικτές τεχνι..

9,00€ χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

PEBEO FLUID PIGMENT ΡΗΤΙΝΗΣ 20ml RED

Ιδιαίτερα συμπυκνωμένη υγρή χρωστική σε σωληνάριο των 20ml από την Pébéo.Απόχρωση: KόκκινοXρήσηΧρωματίζει το υγρό γυαλί (ρητίνη) και προστίθεται σε χρώματα με βάση διαλύτη όπως σμάλτα ή χρώματα λαδιού για μεικτές τεχνικέ..

9,00€ χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

PEBEO FLUID PIGMENT ΡΗΤΙΝΗΣ 20ml PINK

Ιδιαίτερα συμπυκνωμένη υγρή χρωστική σε σωληνάριο των 20ml από την Pébéo.Απόχρωση: ΡοζXρήσηΧρωματίζει το υγρό γυαλί (ρητίνη) και προστίθεται σε χρώματα με βάση διαλύτη όπως σμάλτα ή χρώματα λαδιού για μεικτές τεχνικές.Ιδ..

9,00€ χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

PEBEO FLUID PIGMENT ΡΗΤΙΝΗΣ 20ml VIOLET

Ιδιαίτερα συμπυκνωμένη υγρή χρωστική σε σωληνάριο των 20ml από την Pébéo.Απόχρωση: MωβXρήσηΧρωματίζει το υγρό γυαλί (ρητίνη) και προστίθεται σε χρώματα με βάση διαλύτη όπως σμάλτα ή χρώματα λαδιού για μεικτές τεχνικές.Ιδ..

9,00€ χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

PEBEO FLUID PIGMENT ΡΗΤΙΝΗΣ 20ml BLUE

Ιδιαίτερα συμπυκνωμένη υγρή χρωστική σε σωληνάριο των 20ml από την Pébéo.Απόχρωση: ΜπλεXρήσηΧρωματίζει το υγρό γυαλί (ρητίνη) και προστίθεται σε χρώματα με βάση διαλύτη όπως σμάλτα ή χρώματα λαδιού για μεικτές τεχνικές.Ι..

9,00€ χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

PEBEO FLUID PIGMENT ΡΗΤΙΝΗΣ 20ml GREEN

Ιδιαίτερα συμπυκνωμένη υγρή χρωστική σε σωληνάριο των 20ml από την Pébéo.Απόχρωση: ΠράσινοXρήσηΧρωματίζει το υγρό γυαλί (ρητίνη) και προστίθεται σε χρώματα με βάση διαλύτη όπως σμάλτα ή χρώματα λαδιού για μεικτές τεχνικέ..

9,00€ χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

PEBEO FLUID PIGMENT ΡΗΤΙΝΗΣ 20ml BROWN

Ιδιαίτερα συμπυκνωμένη υγρή χρωστική σε σωληνάριο των 20ml από την Pébéo.Απόχρωση: KαφέXρήσηΧρωματίζει το υγρό γυαλί (ρητίνη) και προστίθεται σε χρώματα με βάση διαλύτη όπως σμάλτα ή χρώματα λαδιού για μεικτές τεχνικές.Ι..

9,00€ χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

PEBEO FLUID PIGMENT ΡΗΤΙΝΗΣ 20ml BLACK

Ιδιαίτερα συμπυκνωμένη υγρή χρωστική σε σωληνάριο των 20ml από την Pébéo.Απόχρωση: ΜαύροXρήσηΧρωματίζει το υγρό γυαλί (ρητίνη) και προστίθεται σε χρώματα με βάση διαλύτη όπως σμάλτα ή χρώματα λαδιού για μεικτές τεχνικές...

9,00€ χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

PEBEO FLUID PIGMENT ΡΗΤΙΝΗΣ 20ml SILVER

Ιδιαίτερα συμπυκνωμένη υγρή χρωστική σε σωληνάριο των 20ml από την Pébéo.Απόχρωση: ΑσημίXρήσηΧρωματίζει το υγρό γυαλί (ρητίνη) και προστίθεται σε χρώματα με βάση διαλύτη όπως σμάλτα ή χρώματα λαδιού για μεικτές τεχνικές...

9,00€ χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

PEBEO FLUID PIGMENT ΡΗΤΙΝΗΣ 20ml GOLD

Ιδιαίτερα συμπυκνωμένη υγρή χρωστική σε σωληνάριο των 20ml από την Pébéo.Απόχρωση: ΧρυσόXρήσηΧρωματίζει το υγρό γυαλί (ρητίνη) και προστίθεται σε χρώματα με βάση διαλύτη όπως σμάλτα ή χρώματα λαδιού για μεικτές τεχνικές...

9,00€ χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Προβολή 1 έως 12 από 12 (1 σελίδες)