Σεμιναριο Tommy

Σεμιναριο Tommy

Αγαπητοί μας πελάτες.

Λόγο αυξημένης συμμετοχής  οι θέσεις για την Κυριακή 7/2 έχουν γεμίσει. Θα επαναλάβουμε λοιπόν το μάθημα την Τρίτη 9/2 10:00-17:00. Για κρατήσεις θέσεων καλέστε μας έγκαιρα στο 2102751400


Το Hobbywood Stores διοργανώνει για δεύτερη φορά σε συνεργασία με την Tommy Art, μια από τις σπουδαιότερες εταιρίες κατασκευής χρωμάτων chalk paint σε ολόκληρη την Ευρώπη, την συνάντηση work shop του Tommy στην Ελλάδα.

Υποδεχόμαστε τον εμπνευστή και δημιουργό της σειράς chalk Paint, Tommaso Bottalico, για να μας παρουσιάσει, νέα προιόντα και νέες τεχνικές.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016, από τις 10.00πμ μέχρι  17.00μμ.

Θα περάσουμε 7 δημιουργικές ώρες,  στις οποίες θα δημιουργήσουμε 3 διαφορετικά έργα. Θα χρησιμοποιήσουμε stencil, την τεχνική  shabby chic, παλαίωσης, pickled και πατίνας. Θα δουλέψουμε με  stone paste, sand paste, rust effect και transfer image. Επίσης θα δουλέψουμε shabby papers και mixed media στο οποίο θα χρησιμοποιήσουμε χαρτιά scrapbooking.

Λόγω της μεγάλης διάρκειάς του σεμιναρίου, θα γίνει διάλλειμα στο οποίο θα μπορέσετε να απολαύσετε τα υπέροχα εδέσματα από τον μπουφέ μας.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο  –  και μόνο για εκείνη την μέρα  -  θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν τα προιόντα της Tommy Art με  έκπτωση -15%.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν μαζί τους τις δημιουργίες τους.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλούμε για την έγκαιρη συμμετοχή σας το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στο τηλέφωνο 210 27 51 400 ή στην σελίδα μας στο facebook.

 

Κόστος σεμιναρίου :   60€ (συμπεριλαμβανομένων όλων των υλικών),

στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο φπα 23%