Πατίνες Tommy Art

Πατίνες Tommy Art

Οι πατίνες Tommy Art είναι ημιδιάφανα χρώματα που χρησιμοποιούνται για διακοσμητικά εφέ με διαφάνεια, είναι ιδανικές για τεχνικές παλαίωσης και χρησιμοποιούνται ειδικά σε περιπτώσεις που δε θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κερί και έχουμε ανάγκη να προστατεύσουμε το αντικείμενό μας με κάποιο βερνίκι.

Είναι εύκολες στην εφαρμογή τους και ακόμα πιο εύκολες στο να αφαιρεθούν με τη χρήση γυαλόχαρτου. 

Μπορούν επίσης να διαλυθούν με νερό και να αποκτήσουν μεγαλύτερη διαφάνεια.

Οι χρωματιστές πατίνες Tommy Art διατίθενται στις αποχρώσεις: άσπρη, μαύρη, Grey, Dove Grey και διάφανη. Η τελευταία είναι και η πιο ιδιαίτερη γιατί μας επιτρέπει να φτιάξουμε οποιαδήποτε απόχρωση πατίνας μας αρέσει. Πολύ απλά ανακατεύουμε τη διάφανη πατίνα με κάποια απόχρωση από την γκάμα των χρωμάτων κιμωλίας Tommy Art και έχουμε την απόχρωση της αρεσκείας μας.

Οι πατίνες χρησιμοποιούνται με δύο τρόπους.

Στη διακόσμηση επιφανειών, ακόμα και σε ακατέργαστα αντικείμενα, για να μεταμορφώσουν εντελώς την όψη τους. Απλώνουμε απ’ ευθείας σε ένα αντικείμενο την πατίνα και όσο είναι ακόμα υγρή ρυθμίζουμε την ποσότητά της με ένα πανί ή με μωρομάντηλο. Η πατίνα μένει επιλεκτικά σε σημεία όπως ακμές, γωνίες ή ανάγλυφα μίας επιφάνειας ώστε να τονιστούν πιο έντονα.

Οι πατίνες χρησιμοποιούνται επίσης μαζί με τα χρώματα κιμωλίας για τις τεχνικές παλαίωσης και για το εφέ της τεχνητής φθοράς στα αντικείμενα. Η διαδικασία είναι απλή, αρχικά περνάμε ένα χρώμα κιμωλίας και αφού στεγνώσει εφαρμόζουμε το διάφανο κερί σε σημεία (κυρίως ακμές ή γωνίες) με το ειδικό πινέλο. Μετά περνάμε το χρώμα πάτινας που μας αρέσει και τρίβουμε την επιφάνεια με γυαλόχαρτο για το τελικό αποτέλεσμα. Η λευκή πατίνα χρησιμοποιείται στην τεχνική ντεκαπέ ή στο Country style και η μαύρη πατίνα στην τεχνική της παλαίωσης. 

Σε αντίθεση με τα κεριά που δεν επιτρέπουν την εφαρμογή κάποιου άλλου υλικού επάνω τους, με τις πατίνες μπορούμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ελεύθερα και άλλες τεχνικές διακόσμησης, όπως στένσιλ, ντεκουπάζ κτλ.
ΛΕΥΚΗ ΠΑΤΙΝΑ 140ML

Ημιδιάφανο χρώμα πατίνας με βάση το νερό για διακοσμητικές τεχνικές και για αποτέλεσμα παλαίωσης και φθαρμένης όψης στα αντικείμενά σας.Μπορεί να αναμειχθεί με οποιοδήποτε άλλη πατίνα Tommy Art (μαύρη, γκρι, Dove Grey).Αφού στεγνώσει η πατίνα, η επιφ..

6,90€ χωρίς ΦΠΑ: 5,56€

ΔΙΑΦΑΝΗ ΠΑΤΙΝΑ 140ML

Διάφανη πατίνα με βάση το νερό για διακοσμητικές τεχνικές.Μπορεί να αναμειχθεί με οποιοδήποτε χρώμα της σειράς Tommy Art για να φτιάξουμε πατίνα σε όποιο χρώμα επιθυμούμε. Αναλογία: Η προτεινόμενη αναλογία είναι 1 μέρος χρώμα με 5 μέρη διάφανης ..

6,90€ χωρίς ΦΠΑ: 5,56€

ΜΑΥΡΗ ΠΑΤΙΝΑ 140ML

Ημιδιάφανο χρώμα πατίνας με βάση το νερό για διακοσμητικές τεχνικές και για αποτέλεσμα παλαίωσης και φθαρμένης όψης στα αντικείμενά σας.Μπορεί να αναμειχθεί με οποιοδήποτε άλλη πατίνα Tommy Art (άσπρη, γκρι, Dove Grey).Συνήθως αφού στεγνώσει η πατίνα..

6,90€ χωρίς ΦΠΑ: 5,56€

ΓΚΡΙ ΠΑΤΙΝΑ 140ML

Ημιδιάφανο χρώμα πατίνας με βάση το νερό για διακοσμητικές τεχνικές και για αποτέλεσμα παλαίωσης και φθαρμένης όψης στα αντικείμενά σας.Μπορεί να αναμειχθεί με οποιοδήποτε άλλη πατίνα Tommy Art (άσπρη, μαύρη, Dove Grey).Συνήθως αφού στεγνώσει η πατίν..

6,90€ χωρίς ΦΠΑ: 5,56€

DOVE GREY ΠΑΤΙΝΑ 140ML

Ημιδιάφανο χρώμα πατίνας με βάση το νερό για διακοσμητικές τεχνικές. Μπορεί να αναμειχθεί με οποιοδήποτε άλλη πατίνα Tommy Art (άσπρη, μαύρη, γκρι).Συνήθως αφού στεγνώσει η πατίνα, η επιφάνεια τρίβεται με γυαλόχαρτο για να αποκτήσει όψη παλαίωση..

6,90€ χωρίς ΦΠΑ: 5,56€

ΔΙΑΦΑΝΗ ΠΑΤΙΝΑ 80ML

Διάφανη πατίνα με βάση το νερό για διακοσμητικές τεχνικές.Μπορεί να αναμειχθεί με οποιοδήποτε χρώμα της σειράς Tommy Art για να φτιάξουμε πατίνα σε όποιο χρώμα επιθυμούμε. Αναλογία: Η προτεινόμενη αναλογία είναι 1 μέρος χρώμα με 5 μέρη..

5,20€ χωρίς ΦΠΑ: 4,19€

Προβολή 1 έως 6 από 6 (1 σελίδες)